160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İpekyolunda Hıdırellez coşkusu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İpekyolunda Hıdırellez coşkusu
Abone ol
VAN’IN İPEKYOLU KAYMAKAMI VE BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ İHSAN EMRE AYDIN’IN TALİMATLARI DOĞRULTUSUNDA GERÇEKLEŞTİRİLEN HIDIRELLEZ ŞENLİKLERİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU.

Van’ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen Hıdırellez şenlikleri renkli görüntülere sahne oldu.


Orta Asya, Ortadoğu, Anadolu ve Balkanlar’da kutlanan mevsimlik bayramlardan biri olan ve dünyada darda kalanların yardımcısı olduğu düşünülen Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas’ın yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülen Hıdırellez, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda Akköprü Parkı’nda çok sayıda vatandaşın katılımıyla coşkuyla kutlandı. Şenlikte özellikle çocuklar arasında ip çekme, ağızda kaşık ile yumurta taşıma, çuval ve mendil kapma yarışları unutulmaz anlara sahne oldu. Sevilen şarkıcı Elif Abalı ve Ferhat Tok’un seslendirdiği şarkılar eşliğinde Hıdırellez şenliğinde vatandaşlar doyasıya eğlendi.


“Herkes eğlenerek baharın gelişini kutluyor”


İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, coşkulu bir kalabalık eşliğinde baharın gelişini kutladıklarını ifade ederek, “Yardımlaşma, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmesinin yanı sıra insanlara doğayı sevdirmek gibi yönleri de olan Hıdırellez Günü’nün ülkemize sağlık, mutluluk, huzur ve bol kazanç getirmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binlerce kişi Kakava Hıdırellez Şenliğine gece saat 04.00te akın etti, gün ağarıncaya kadar eğlendiÖnceki Haber

Binlerce kişi Kakava Hıdırellez Şenliğin...

Ayvalıkta sahiller turizm sezonuna hazırlanıyorSonraki Haber

Ayvalıkta sahiller turizm sezonuna hazır...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar