19 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İnsanları ölüme getiren gemi su almaya başlayınca yaşananları kayıt altına aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnsanları ölüme getiren gemi su almaya başlayınca yaşananları kayıt altına aldı
Abone ol
Mustafa Karavapur

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin (KKTC) Girne kenti açıklarında batan gemide yolculuk yapan Mustafa Karavapur’un geminin su almaya başlaması üzerine yaşananları kayıt altına aldığı ortaya çıktı.

Girne’den Mersin’e doğru yola çıkan ve açıldıktan bir süre sonra batan gemide yolculuk yapan Mustafa Karavapur geminin su alması o anları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde insanların yaşananlardan habersiz yolculuğa devam ettiği görüldü.

Kayıt esnasında Mustafa Karavapur, yaşananları "Deniz biraz dalgalı ama bu gemi hiçte düzgün gitmeyen bir tekne. İçerisi su almaya başladı. Limanda bu teknenin çalıştırılmaması gerekiyor. Aşırı şekilde sarsıntı var" sözleriyle dile getirdi.

Öte yandan alt katta yolculuk yapan Karavapu’un geminin arka kısmından başka bir bot alınarak kurtarıldığı öğrenildi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Trafik yoğunluğu oluştu, vatandaş araçların geçişini yönlendirmeye çalıştı Önceki Haber

Trafik yoğunluğu oluştu, vatandaş araçla...

Zabıta Teşkilatının 200üncü kuruluş yıl dönümü Tekirdağda kutlandı Sonraki Haber

Zabıta Teşkilatının 200üncü kuruluş yıl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar