160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İnönüde şadırvan ve cami tuvaletleri yenilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnönüde şadırvan ve cami tuvaletleri yenilendi
Abone ol
Inönü Belediyesi, Vatandaş Odaklı Hizmet Anlayışıyla Ilçeye Bağlı Yukarıkuzfındık Mahallesi'nde önemli Bir Yenileme çalışmasını Tamamladı.

İnönü Belediyesi, Yukarıkuzfındık Mahallesi’nde bulunan cami tuvaletleri ve şadırvanmaları yeniledi.

Mahalle sakinlerinden gelen talepler doğrultusunda kullanılmaz hale gelen cami tuvaletleri, el yıkama alanı ve şadırvan, Belediye Başkanı Serhat Hamamcı’nın talimatıyla başlatılan çalışmalar neticesinde tamamen yenilenerek hizmete açıldı. Kütahya sınırında yer alan Yukarıkuzfındık Mahallesi’nde uzun süredir ihtiyaç duyulan bu altyapı düzenlemesi, yerinde yapılan incelemeler sonrası hızla hayata geçirildi. Belediye ekiplerinin özverili çalışmalarıyla kısa sürede tamamlanan proje, mahalle halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

"Vatandaşların talepleri bizim için kıymetlidir"

Konuya ilişkin açıklama yapan İnönü Belediye Başkanlığı, "Vatandaşlarımızdan gelen her talep bizim için kıymetlidir. Başkanımız Sayın Serhat Hamamcı’nın öncülüğünde başlatılan bu çalışma, mahallemize hayırlı olsun," ifadelerine yer verdi.

Mahalle sakinleri ise yapılan hizmetten dolayı İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı ve emeği geçen belediye personeline teşekkürlerini iletti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Menteşede sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi Önceki Haber

Menteşede sağanak yağış hayatı olumsuz e...

Ordunun en büyük ilçesinde 200 kilometre uzunluğunda yol yatırımı Sonraki Haber

Ordunun en büyük ilçesinde 200 kilometre...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar