160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İnegölde doğanın kalbinde yeni spor ve kamp merkezi yükseliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İnegölde doğanın kalbinde yeni spor ve kamp merkezi yükseliyor
Abone ol
Inegöl Belediyesi’nin Doğa Sporları Ve Turizm Merkezi’nde (dostum) Başlayan Yenileme Ve Değişim çalışmaları Kapsamında, Doğal Güzellikler Içerisinde Yeni Bir Spor Ve Kamp Merkezi Yükseliyor.

İnegöl Belediyesi’nin Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nde (DOSTUM) başlayan yenileme ve değişim çalışmaları kapsamında, doğal güzellikler içerisinde yeni bir spor ve kamp merkezi yükseliyor.

İnegöl Belediyesi’nin Yeniceköy Mahallesinde bulunan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi’nde (DOSTUM) başlatılan kapsamlı değişim ve dönüşüm projesi kapsamında çalışmalar sürüyor. DOSTUM’un kamp alanı içerisinde yeni bölümler oluşturulması adına hazırlanan proje ile merkez yeni bir cazibe merkezine dönüşecek alanlara sahip olacak.

Tamamlandığında içerisinde; okçuluk sahası, futbol sahası, voleybol sahası, basketbol sahası, tenis sahası, konaklama, oyun, sağlık çadırları ve açık otopark alanı olan yeni spor alanları ile kamp merkezi hem İnegöllülerin hem de şehir dışından gelen misafirlerin hizmetine sunulmuş olacak. Proje bittiğinde DOSTUM’un Türkiye’nin en önemli kamp merkezlerinden biri olması hedeflenirken, şu an saha yapımları tamamlandı, kamp ve diğer çadır alanlarının kurulumu ile çevre düzenlemeleri ise devam ediyor.

Spor sahaları ve kamp alanlarıyla ciddi bir değişim ve dönüşüm yaşayan DOSTUM tesislerini Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban, Cumhuriyet Başsavcısı Veli Ecir ile AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş yerinde inceledi. Başkan Alper Taban, ilçe protokolüne proje hakkında bilgiler verdi.

Gençlerin uğrak mekanı olacak

Geniş bir alana sahip merkezin daha kapsamlı ve günün şartlarına uygun şekilde dizayn edildiği vurgulanırken, kamp alanı içerisinde yeni bölümler açılmasıyla hedef kitlenin de genişleyeceği kaydedildi. Özellikle öğrenciler ve gençlerin uğrak mekanı olması hedefleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Düzensiz göçmenleri Cennet Adasına bırakıp gittiler Önceki Haber

Düzensiz göçmenleri Cennet Adasına bırak...

Ümraniye Yapay Zekâ ve İnovasyon Merkezinde ücretsiz eğitim fırsatı Sonraki Haber

Ümraniye Yapay Zekâ ve İnovasyon Merkezi...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar