160x600
24 November, 2025, Monday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

İncirliovada bir kadın evinin kapısının önünde hayatını kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İncirliovada bir kadın evinin kapısının önünde hayatını kaybetti
Abone ol
Aydın'ın Incirliova Ilçesinde, Hürriyet Mahallesi'nde Yaşayan 53 Yaşındaki Fasiye Elekçi, Akşam Saatlerinde Evine Girmek Için Kapıya Geldiği Sırada Bir Anda Yere Yığıldı.

Aydın’ın İncirliova ilçesinde, Hürriyet Mahallesi’nde yaşayan 53 yaşındaki Fasiye Elekçi, akşam saatlerinde evine girmek için kapıya geldiği sırada bir anda yere yığıldı.

Olayı fark eden yakınları, durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri olay yerine intikal ettiğinde, Elekçi’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Yapılan ilk incelemelere göre, Fasiye Elekçi’nin kalp rahatsızlığı olduğu öğrenildi. Ancak kesin ölüm nedeni, otopsi sonucu netleşecek. Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Talihsiz kadının ölümü, ailesi ve mahalle sakinleri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Elekçi’nin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Polis ekipleri 14 Şubatta huzurevi sakinlerini ziyaret etti Önceki Haber

Polis ekipleri 14 Şubatta huzurevi sakin...

Çocuk ve yetişkin kursları için kayıtlar başlıyor Sonraki Haber

Çocuk ve yetişkin kursları için kayıtlar...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar