160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden deprem ve yangın tatbikatı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İl Milli Eğitim Müdürlüğünden deprem ve yangın tatbikatı
Abone ol
YALOVA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİ AZALTMA GÜNÜ NEDENİYLE DEPREM VE YANGIN TATBİKATI DÜZENLEDİ.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü nedeniyle deprem ve yangın tatbikatı düzenledi.


Müdürlük tarafından afet risklerine dikkati çekmek ve afet sırasında yapılması gerekenler konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen tatbikat Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.


Müdürlüğün İş Yeri Sağlık ve Güvenlik Hizmetleri Bölümüne bağlı Arama Kurtarma Birimi (AKUB) tarafından organize edilen tatbikata AFAD, itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri de katıldı.


Etkinlikte öğrencilere deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapmaları gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ardından da tatbikat gerçekleştirildi.


Öğrencilere ayrıca yangına müdahale eğitimi de verildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BUÜ Hastanesine modern yemekhaneÖnceki Haber

BUÜ Hastanesine modern yemekhane

Düzce TSOda devir teslim yapıldıSonraki Haber

Düzce TSOda devir teslim yapıldı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar