160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İki katlı evden 3 kamyon çöp çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İki katlı evden 3 kamyon çöp çıktı
Abone ol
MERSİN'İN MERKEZ İLÇE AKDENİZ BELEDİYESİ ÇEVRE KORUMA VE KONTROL MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, YAŞLI VE HASTA OLDUĞU ÖĞRENİLEN EV SAHİBİNİN OĞLUNUN BAŞVURUSU ÜZERİNE, ÇİLEK MAHALLESİ’NDE BULUNAN 2 KATLI BİNADAN 3 KAMYON DOLUSU ÇÖP VE ATIK ÇIKARDI.

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yaşlı ve hasta olduğu öğrenilen ev sahibinin oğlunun başvurusu üzerine, 2 katlı bir evden 3 kamyon dolusu çöp ve atık çıkardı.


Akdeniz Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü santraline gelen bir şikayeti değerlendiren ekipler, Çilek Mahallesi’nde bulunan iki katlı binaya doğru harekete geçti. Belirtilen adrese ulaşan ekipler, binanın girişi, merdiven boşluğu, teras katı ve damında tonlarca çöp ve çeşitli atık malzemelerle karşılaştı. Çalışmaya katılan zabıta ekipleri, alzheimer hastası olduğu belirtilen yaşlı ev sahibinin oğlundan onay ve imza alıp tutanak tuttu.


Ekipler, 2 katlı binadan topladıkları çöp ve atıkları çuvallara doldurup, evin girişine yanaşan kamyona yükledi. Uzun süren çalışma sonunda ekipler, çöp eve dönüşen yapıdan 3 kamyon dolusu çöpü toplayıp atık bertaraf tesisine ulaştırdı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yıldırım düşen ormanda yangın çıktıÖnceki Haber

Yıldırım düşen ormanda yangın çıktı

Esnaf TOKİ Bölgesine hizmet atağı devam ediyorSonraki Haber

Esnaf TOKİ Bölgesine hizmet atağı devam...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar