160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Ihlamur Vadisi temizlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ihlamur Vadisi temizlendi
Abone ol
Keçiören Belediyesi Ekipleri Tarafından 3 Bin 100 Metre Uzunluğundaki Gümüşdere ıhlamur Vadisi Ve çevresinde Temizlik çalışması Yapıldı. Iş Makinaları Ile Gerçekleştirilen Yoğun çalışmalarda özellikle Dere Yatağı, Içindeki Taş Birikintileri Ve Atıklar Temizlenerek Kötü Koku Ve Görüntü Kirliliğinin Oluşmasının önüne Geçildi.

Keçiören Belediyesi ekipleri tarafından 3 bin 100 metre uzunluğundaki Gümüşdere Ihlamur Vadisi ve çevresinde temizlik çalışması yapıldı.

Keçiören Belediyesi, şehrin doğal güzelliklerini ve su kaynaklarını korumak adına sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından 3 bin 100 metre uzunluğundaki Gümüşdere Ihlamur Vadisi ve çevresinde hummalı bir temizlik çalışması yapıldı. İş makinaları ile gerçekleştirilen yoğun çalışmalarda özellikle dere yatağı, içindeki taş birikintileri ve atıklar temizlenerek, kötü koku ve görüntü kirliliğinin oluşmasının önüne geçildi. Atık ve çöplerden arındırılan suyun akışı düzenli hale getirilerek, dere sağlıklı bir görünüme kavuşturuldu. Böylelikle vatandaşlar artık daha temiz, sağlıklı ve ferah bir ortamda gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu: “Kayseride Sektör İçi ve Sektöre Entegre Okul Modelleri kurmak istiyoruz”Önceki Haber

Bakan Yardımcısı Şamlıoğlu: “Kayseride S...

Ümraniyede hafriyat yüklü kamyon refüje çıktıSonraki Haber

Ümraniyede hafriyat yüklü kamyon refüje...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar