13 Ekim 2026, Salı
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Iğdır FKdan orta sahaya iki takviye

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Iğdır FKdan orta sahaya iki takviye
Abone ol
Giovanni Crociata

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Iğdır FK, İtalyan futbolcu Giovanni Crociata ile 2 yıl, genç futbolcu Emirhan Altundağ ile de 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Iğdır FK, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Iğdır ekibi, son iki sezonda Erzurumspor FK forması giyen İtalyan futbolcu Giovanni Crociata ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Crociata, geçtiğimiz sezon lig ve kupada toplam 64 maçta kadroda yer aldı. Bu karşılaşmaların 62’sine 11’de başlayan 28 yaşındaki futbolcu, 6 gol ve 9 asistlik performans sergiledi. Türkiye kariyerindeki ilk golünü de Erzurumspor FK formasıyla Iğdır FK’ya karşı kaydeden Crociata, yeni sezonda yeşil-beyazlı ekibin başarısı için mücadele edecek.

Iğdır FK’nın kadrosuna kattığı bir diğer futbolcu ise 18 yaşındaki futbolcu Emirhan Altundağ oldu. Avusturya’nın Rapid Wien II altyapısında yetişen genç futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzalandı. Türkiye U19 Milli Takımı formasını da giyen Emirhan’ın, orta sahada alternatif oluşturması bekleniyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eskişehirin enerji altyapısına 745,7 milyon TLlik bütçe: 200 kişiye istihdam sağlanacak Önceki Haber

Eskişehirin enerji altyapısına 745,7 mil...

Polis olarak göreve başlayacaktı: Bisikletten düşüp hayatını kaybetti Sonraki Haber

Polis olarak göreve başlayacaktı: Bisikl...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar