160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

İçişleri Bakanı Yerlikayadan Çanakkaledeki depreme ilişkin açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçişleri Bakanı Yerlikayadan Çanakkaledeki depreme ilişkin açıklama
Abone ol
Içişleri Bakanı Ali Yerlikaya, çanakkale'de Meydana Gelen Depremde Afet Ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (afad) Ve Ilgili Kurumların Tüm Ekiplerinin Saha Taramalarına Başladığını Ve Olumsuz Bir Durum Olmadığını Bildirdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çanakkale’de meydana gelen depremde Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramalarına başladığını ve olumsuz bir durum olmadığını bildirdi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çanakkale’nin Ezine ilçesinde 4,7 büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha taramalarına başladığını belirterek, olumsuz bir durum olmadığını söyledi. Yerlikaya, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbarları tek tek değerlendirdiklerini kaydederek, "Gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hesaba itiraz eden müşteri büfe sahibini bıçakla öldürdüÖnceki Haber

Hesaba itiraz eden müşteri büfe sahibini...

İskelenin altında mahsur kalan kedi için itfaiye erleri seferber olduSonraki Haber

İskelenin altında mahsur kalan kedi için...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar