160x600
04 Temmuz, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Huzurevindeki babalar unutulmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Huzurevindeki babalar unutulmadı
Abone ol
Fethiye Huzurevi’nde Yaşayan Yaşlı Bireyler Için Her Yıl Olduğu Gibi Bu Yılda Babalar Günü Kutlama Programı Düzenlendi. Büyüksamanlı Koyu’nda Düzenlenen Programa Fethiye Kaymakamı Yusuf Izzet Karaman, Ilçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’da Katıldı.

Fethiye Huzurevi’nde yaşayan yaşlı bireyler için her yıl olduğu gibi bu yılda babalar günü kutlama programı düzenlendi.

Fethiye Huzurevi Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel hale gelen Babalar Günü Kutlama Programı düzenlendi. Huzurevinde yaşayan babaların gününü kutlamak ve bir araya gelerek birlikteliği arttırmak amacı ile düzenlenen programa Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Kayhan Dadaşoğlu’da katıldı.

Programda konuşan ve babalar gününü kutlayan Kaymakam Karaman “Fethiye Huzurevi olarak babalar günü vesilesi ile güzel bir alanda beraberiz. Bu vesile ile bizler için değerli olan , ailenin çınarı, temel direği olan babalarımızın gününü kutluyorum. Tüm babalarıma sağlık sıhhat diliyorum” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler yılın stresini verdikleri konserle attıÖnceki Haber

Öğrenciler yılın stresini verdikleri kon...

Fırın ve pastaneler bilgilendirildiSonraki Haber

Fırın ve pastaneler bilgilendirildi

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar