160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hüseyin Arslan: Hayatımda bembeyaz bir sayfa açmaya çalışıyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hüseyin Arslan: Hayatımda bembeyaz bir sayfa açmaya çalışıyorum
Abone ol
Kayseri'de Geçtiğimiz Yıllarda 'mehdi' Olarak Bilinen Hüseyin Arslan; Mehdi Ile Alakasının Olmadığını, Hayatında Bembeyaz Bir Sayfa Açarak Her Müslüman Gibi Yaşantısına Devam Ettiğini Söyledi.

Kayseri’de Hüseyin Arslan; mehdilik ile alakasının olmadığını, hayatında bembeyaz bir sayfa açarak her Müslüman gibi yaşantısına devam ettiğini söyledi.

Boşandığı eşinin kendisine ’mehdi’ yakıştırması yaptığını ancak kendisinin mehdi ile bir ilgisinin bulunmadığını ifade eden Hüseyin Arslan, her Müslüman gibi hayatına devam ettiğini belirtti. Hayatında beyaz sayfa açarak yaşantısına devam etmeye çalıştığını dile getiren Arslan; "Geçmişte eski eşim tarafından ’mehdi’ olarak yakıştırılmıştım. Bu olay Kayseri’de gündem olmuştu. Benim mehdilik ile hiçbir alakam yoktur, bu tamamen eski eşimin söylemleriydi. Eşimle bazı sorunlar nedeniyle ayrıldık. Her Müslüman gibi yaşantıma devam ediyorum, mehdilikle alakam yoktur. Çocuğum için bazı olayları üzerime aldım. Bu mehdilik söyleminden önce benim hiçbir hastalığım yoktu. Eşimin boşanmadan önce ’sen mehdisin’ söylemleri üzerine ben bir rahatsızlık geçirdim. Bu rahatsızlık esnasında da elime ve yüzüme dövme yaptırdım. Allah’ın izniyle şuanda elimdeki ve yüzümdeki dövmeleri temizletip hayatımda bembeyaz bir sayfa açmaya çalışıyorum. Tüm Kayseri halkının hoşgörüsüne sığınıyorum" ifadelerini kullandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci trafik kazası geçidi, sağlık durumu iyi Önceki Haber

BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci trafik...

Miting gibi açılış Sonraki Haber

Miting gibi açılış

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar