160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

‘Hoş geldin bebek projesi ile 2 bin 181 aileye ulaşıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘Hoş geldin bebek projesi ile 2 bin 181 aileye ulaşıldı
Abone ol
MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ “HOŞ GELDİN BEBEK YAŞAMA SIRASI SENDE” PROJESİ İLE BUGÜNE KADAR 2 BİN 181 AİLEYE ULAŞTI.

Muğla genelinde bebek sahibi olan ailelerin yanında olmak, annelere hamilelik süreci ve sonrasında destek olmak için başlatılan “Hoş Geldin Bebek Yaşama Sırası Sende” projesi 13 ilçede devam ediyor. Muğla Büyükşehir Belediyesi 13 ilçede 2 bin 181 aileye yeni doğan bebeğin ihtiyaçlarını kapsayan çanta hediye etti. Ayrıca Bin 468 anneye de bebekle ilgili eğitim desteği sağlandı.


Büyükşehir Belediyesi “Hoş geldin Bebek Yaşama Sırası Sende” projesi ile Muğla’da ikamet eden ailelere ulaşmaya, annelerin de yanında olmaya devam ediyor. Proje ile anne karnında ve doğumdan itibaren 24 aylık süreçte bebeklerin bazı ihtiyaçlarının karşılanması, sağlıklı beslenmeleri ile sağlıklı büyüme ve gelişimlerinin sağlanması amaçlanıyor.


Proje çerçevesinde verilmekte olan hediye çantadan yararlanmak isteyen vatandaşlar 444 48 01 Büyükşehir Çağrı Merkezi’ni arayarak başvuru yapabiliyor. Projeden yararlanmak için Muğla’da ikamet edilmesi gerekiyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soylu, camiler ve din görevlilerini unutmadıÖnceki Haber

Soylu, camiler ve din görevlilerini unut...

Eyyübiyede binlerce vatandaşa ikramda bulunulduSonraki Haber

Eyyübiyede binlerce vatandaşa ikramda bu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar