160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hizanda yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hizanda yapımı tamamlanan cami ibadete açıldı
Abone ol
Bitlis’in Ilçesinde Hayırsever Iş Adamlarının Da Katkılarıyla Tamamlanan Akşar Köyü Camisi Ibadete Açıldı.

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in ilçesinde hayırsever iş adamlarının da katkılarıyla tamamlanan Akşar Köyü Camisi ibadete açıldı.

Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, Hizan Müftü Vekili Bilal Şengül ve cami yapımına katkıları bulunan Hizanlı iş adamı Mehmet Aydın, yapımı tamamlanan Akşar Köyü Camisi’nin açılışına katıldı. İlçe Müftü Vekili Şengül tarafından yapılan dualar eşliğinde açılışı gerçekleştirilen cami için kurdele kesimi yapıldı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Kaymakam Özçelik, caminin yapımında katkıları bulunan herkese teşekkürlerini iletirken, Akşar Camisi’nin vatandaşlar için hayırlı olmasını diledi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Vanda ‘torbacı operasyonu Önceki Haber

Vanda ‘torbacı operasyonu

Buğdayın tarladan değirmene yolculuğu Sonraki Haber

Buğdayın tarladan değirmene yolculuğu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar