160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hisarcıkta okul servis sürücülerine, “İş Sağlığı ve Güvenliği” kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcıkta okul servis sürücülerine, “İş Sağlığı ve Güvenliği” kursu
Abone ol
HİSARCIK’TA OKUL SERVİS SÜRÜCÜLERİNE, “İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ” KURSU

Hisarcık Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde okul servis şoförlerine yönelik az tehlikeli işlerde çalışanlar için “İş Güvenliği ve sağlığı Eğitimi” kursu açıldı.


İş Güvenliği Uzmanı ve İnşaat Mühendisi Mustafa Sevinç tarafından Halk Eğitim Merkezi etkinlik salonunda verilen İş Güvenliği ve sağlığı kursuna okul servis şoförlerinden ve vatandaşlardan 25 kişi katıldı.


8 saat süreli kursta kursiyerlere, şoförlerin çalışmaları esnasında karşı karşıya kaldıkları sağlık ve güvenlik tehlikeleri, çalışma mevzuatı, çalışanların yasal hak ve sorumlulukları konularında bilgilendirilmelerde bulunuldu. Ayrıca iş kazası ve meslek hastalıkları, ilkyardım konularıyla, acil durumlarda yapılması gerekenler anlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sosyal Tesis Safranboluda birçok alanda hizmet vermeye devam ediyorÖnceki Haber

Sosyal Tesis Safranboluda birçok alanda...

Gedizde öğrencilere “Peygamberimiz, cami ve irşat konulu konferans düzenlendiSonraki Haber

Gedizde öğrencilere “Peygamberimiz, cami...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar