160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hisarcıkta 4-6 yaş Kuran kursu öğrencileri harçlıklarını depremzedelere bağışladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcıkta 4-6 yaş Kuran kursu öğrencileri harçlıklarını depremzedelere bağışladı
Abone ol
HİSARCIK’TA 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİ HARÇLIKLARINI DEPREMZEDELERE BAĞIŞLADI

Hisarcık ilçesinde 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını depremzedelere bağışladılar.


İlçe merkezindeki 4-6 yaş Kur’an kursunda okuyan minik öğrenciler depremzedelerin yararlarının sarılmasına ve oradaki çocuklara destek olmak üzere kumbaralarında biriktirmiş oldukları paraları ilçe Müftüsü Sebahattin Akyol’a teslim ettiler.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Müftüsü Sebahattin Akyol, “Allahu Teala Kur’an-ı Kerim’de, “İyilik ve takvada yardımlaşın” buyuruyor. Bu ayeti kerimenin gereğini en güzel minik öğrencilerimiz gerçekleştirdi. Böylelikle tüm insanlığa örnek olacaklar, milletimiz de birlik beraberlik içerisinde depremzedelerin yararlarını sarmaya devam edecek” dedi.


Minik öğrencilerin kumbarasından çıkan 2 bin 750 lira TDV vasıtasıyla depremzedelere gönderildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DPÜnün akademik teşvik başarısı arttı Önceki Haber

DPÜnün akademik teşvik başarısı arttı

DPÜde Akademik Yükseltme Töreni Sonraki Haber

DPÜde Akademik Yükseltme Töreni

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar