160x600
10 December, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hisarcıkta 10 kez kan bağışladı bronz madalya aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcıkta 10 kez kan bağışladı bronz madalya aldı
Abone ol
Hisarcık’ta 10 Kez Kan Bağışladı Bronz Madalya Aldı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde Kızılay’a düzenli olarak kan bağışında bulunan Mehmet İşler, 10. bağışını tamamlaması dolayısıyla bronz madalya ve beratla ödüllendirildi.

İlçede elektrikçilik yapan Mehmet İşler’e bronz madalya ve beratı, Kızılay Hisarcık İlçe Temsilcisi Mustafa Şen tarafından takdim edildi. Kütahya Kızılay Kan Merkezi’ne düzenli şekilde kan bağışında bulunduğu belirtilen İşler’in örnek bir gönüllü olduğu ifade edildi.

Türk Kızılay’ın, gönüllü ve düzenli kan bağışçılarını hatıra niteliğindeki madalya ve beratlardan oluşan ödül sistemiyle teşvik ettiğini belirten İlçe Temsilcisi Mustafa Şen, sağlıklı vatandaşlara kan bağışında bulunma çağrısında bulundu. Şen, kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak bağışların önemine dikkat çekti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Muğlaspor grubun gizli lideri Önceki Haber

Muğlaspor grubun gizli lideri

Zonguldakta uyuşturucu operasyonunda 3 şüpheli tutuklandı Sonraki Haber

Zonguldakta uyuşturucu operasyonunda 3 ş...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar