160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hisarcık Atatürk İlkokulu öğrencilerinden gazilere ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hisarcık Atatürk İlkokulu öğrencilerinden gazilere ziyaret
Abone ol
HİSARCIK ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN GAZİLERE ZİYARET

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Atatürk İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri gazileri evlerinde ziyaret etti.


Öğrenciler, Müdür Pelin Solak, Sınıf Öğretmenleri Semra Bülbül ve Elif Erdoğan nezaretinde terör gazisi Sedat Kurum ve Kıbrıs Gazisi Mehmet Şener’i evinde ziyaret ederek beraberlerinde getirdikleri çikolatayı takdim ettiler.


Ziyarette öğrenciler, önceden hazırladıkları soruların yanında gazilere, nasıl gazi olduklarını ve duygularını sordular. Öğrenciler gaziliğin ne demek olduğunu ve başlarından geçen olayları onların ağzından dinlediler. Bu arada gaziler, öğrencilerin okuduğu, “Gazilerin gözyaşı” isimli şiir esnasında duygulu anlar yaşadılar.


Terör saldırısında bir ayağını kaybeden gazi Sedat Kurum, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilere gaziliğin yüce bir duygu olduğunu, her insana nasip olmayacağını söyledi.


Kıbrıs Gazisi Mehmet Şener ise, Kıbrıs’ta büyük bir zafer kazandıklarını ve gaziliğin çok büyük bir gurur olduğunu ifade ederek ziyaretlerinden dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursada yasadışı silah satanlara şok baskınÖnceki Haber

Bursada yasadışı silah satanlara şok bas...

Aydın Lisesinde Gaziler Günü söyleşi etkinliği gerçekleştirildiSonraki Haber

Aydın Lisesinde Gaziler Günü söyleşi etk...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar