160x600
20 November, 2025, Thursday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Heyelan, Düziçi'nde içme suyu hattına zarar verdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Heyelan, Düziçi'nde içme suyu hattına zarar verdi
Abone ol
Sağanak yağışlar nedeniyle, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde meydana gelen heyelan sonunda, kente  içme suyu taşıyan borularda zarar oluştu.

Sağanak yağışlar nedeniyle, Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde meydana gelen heyelan sonunda, kente  içme suyu taşıyan borularda zarar oluştu.

Belediye ekipleri bölgede onarım çalışması başlattı.

Kent genelinde sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli sağanak yağış bazı olumsuzlara neden oldu.

Düziçi ilçesi Çamkonuşu mevkiinde oluşan toprak kayması sebebiyle ana su boru hattı zarar gördü.

Belediye ekiplerince bölgede onarım çalışmaları başlatıldı.

Düziçi Belediyesinden yapılan açıklamada içme suyunun bir süre verilemeyeceği belirtilen açıklamada, “Çatak yolu Çamkonuşu mevkiinde oluşan toprak kayması (heyelan) sebebiyle ilçemize gelen ana boru hattımız zarar görmüş olup çalışmalarımız gün boyu gece dahil olmak üzere devam edecek ve sularımız en kısa surede verilecektir.

Bu süre zarfında kuyu sularımız aktif olacak onun dışındaki bazı mahallelerimizde tamirat bitinceye kadar sular verilemeyecektir” denildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Mersinde sofralık kayısı hasadı başladı Önceki Haber

Mersinde sofralık kayısı hasadı başladı

Meslek lisesi öğrencileri Avrupa yolunda Sonraki Haber

Meslek lisesi öğrencileri Avrupa yolunda

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar