160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Herkes İçin Keloğlan Türkelide sahnelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Herkes İçin Keloğlan Türkelide sahnelendi
Abone ol
"HERKES İÇİN KELOĞLAN" TÜRKELİ'DE SAHNELENDİ DEVLET TİYATROLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜNCE ANTALYA DEVLET TİYATROSU TARAFINDAN YAPILAN ‘HERKES İÇİN KELOĞLAN’ ADLI ÇOCUK OYUNU, TÜRKELİ İLÇESİNDE SAHNEYE ÇIKTI.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğünce Antalya Devlet Tiyatrosu tarafından yapılan ‘Herkes İçin Keloğlan’ adlı çocuk oyunu, Türkeli ilçesinde sahneye çıktı.


Özlem Lale’nin kaleme aldığı, Sabri Özmener’in yönettiği saat 13.00’te oynanacak çocuk oyunu, bir saat gecikmeli başladı.


Keloğlan’ın güldüren ve düşündüren hikayelerinin anlatıldığı oyun, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen organizasyonla 19 Haziran Pazar günü seyircisiyle buluştu.


Türkeli Gençlik Merkezi yanında kurulan açık hava sahnesinde oynanan çocuk oyununa, en az çocuklar kadar yetişkinler de ilgi gösterdi.


Bazı aileler, tiyatro gösterisinin geç haber verildiğini, bu tür etkinliklerin birkaç gün önceden haber verilmesi gerektiğini ifade ederek, üzüntülerini dile getirdiler.


Gösteriye Belediye Başkanı Veysel Şahin, Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Süren, AK Parti İlçe Başkanı Turan Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Aslan, Türkeli Fadıl Demirel Halk Kütüphanesi Müdürü Cevdet Şahin, çocuklar ve aileler katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hızını alamayan kızgın boğa sahibini öldürüyorduÖnceki Haber

Hızını alamayan kızgın boğa sahibini öld...

Başkan Demirtaş, hayvan toplama görüntüleri hakkında konuştu: “Konuyu bizzat takip edeceğim”Sonraki Haber

Başkan Demirtaş, hayvan toplama görüntül...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar