160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Her şey bir gülücük için

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her şey bir gülücük için
Abone ol
ADANA'DA, HER ŞEY BİR GÜLÜCÜK İÇİN DERNEĞİ, "DÜNYAYI RENKLENDİRİYORUZ" PROJESİNİ ADANA ŞEHİR HASTANESİ’NDE YENİDEN HAYATA GEÇİRİYOR.

Adana’da, Her Şey Bir Gülücük İçin Derneği, "Dünyayı Renklendiriyoruz" projesini Adana Şehir Hastanesi’nde yeniden hayata geçiriyor.


Hastanenin destekleriyle beraber altı ay sürecek olan projenin ilk bölümü olan Çocuk Onkoloji ve Hematoloji servislerinde gerçekleştirdi. Kemoterapi gören çocukların, ruh hallerine olumlu katkı sağlamak amacıyla servisin duvarlarına çocukları mutlu edecek çizimler gerçekleştirildi. Zaman zaman çocuklarla birlikte gerçekleştirilen çizim ve boyama çalışmaları bir buçuk ay sürdü.


Proje Sorumlusu ve Çizer Neslihan Kuş, Metehan Yeltekin, Vefa Muhammed, Talia Adalı, Cananur Pihava, Melek Yıldız, Ayşe Yıldız ve Aslı Taştan’ın katkılarıyla gerçekleşen projede, ulaşılabilen tüm onkoloji servislerinin renklendirilmesi hedefleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İtalyan zeytinyağı uzmanları KilisteÖnceki Haber

İtalyan zeytinyağı uzmanları Kiliste

Yalovada Bağlarbaşı Polis Noktası hizmete girdiSonraki Haber

Yalovada Bağlarbaşı Polis Noktası hizmet...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar