160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Her ay 1 branş tanıtım projesi Sayaparkta

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Her ay 1 branş tanıtım projesi Sayaparkta
Abone ol
MERSİN VALİLİĞİ VE GENÇLİK SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN ORTAK PROJESİ 'HER AY 1 BRANŞ TANITIMI’NIN İLKİ OLAN BOCCE SPORU TANITIMI, SAYAPARK ALIŞVERİŞ MERKEZİ AÇIK HAVA MEYDANINDA HER YAŞTAN İNSANIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mersin Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğünün ortak projesi ’Her ay 1 branş tanıtımı’nın ilki olan bocce sporu tanıtımı, Sayapark Alışveriş Merkezi Açık Hava Meydanında her yaştan insanın katılımıyla gerçekleştirildi.


Voleyboldan basketbola, satrançtan tenise, yelkenden sualtı sporlarına kadar birçok branşta yıl boyu branş bazında yapılan sporları ön plana çıkarıp, tanıtımını yaparak özellikle çocuklar ile gençlerin ilgi ve yetenek alanlarına göre bu spor dallarına yönelmelerini teşvik etmenin amaçlandığı projede, belirlenen 12 branştan her birinin tanıtımı belirtilen ay içerisinde halkla buluşacak.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrenciler çöp toplamak için kolları sıvadıÖnceki Haber

Öğrenciler çöp toplamak için kolları sıv...

Karavan, yeni yatırım modeli olduSonraki Haber

Karavan, yeni yatırım modeli oldu

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar