29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.4234
EURO34.926
ALTIN2438.1

Hemen herkesin bir anısı vardı: Elazığda eski terminal binasının son anları havadan görüntülendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hemen herkesin bir anısı vardı: Elazığda eski terminal binasının son anları havadan görüntülendi
Abone ol
Elazığ Belediyesi Tarafından, şehrin Dışa Açılan Vizyonu Açısından Son Derece önemli Olan Ve Tam Donanımlı şekilde Inşa Edilen Elazığ şehirlerarası Otobüs Terminalinin Hizmete Başlamasının Ardından, Yıkımına Başlanan 44 Yıllık Eski Terminal Binasının Yıkım çalışmaları Dron Ile Havadan Görüntülendi

Elazığ Belediyesi tarafından, şehrin dışa açılan vizyonu açısından son derece önemli olan ve tam donanımlı şekilde inşa edilen Elazığ Şehirlerarası Otobüs Terminalinin hizmete başlamasının ardından, 44 yıllık eski terminal binasının yıkım çalışmaları dron ile havadan görüntülendi.

Elazığ’da yaklaşık 50 yıl boyunca kente hizmet veren, şehrin vizyonuna yakışmayan ve ihtiyacı karşılayamayan eski şehirlerarası otobüs terminal binasının yerine, şehrin yıllardır beklediği yeni şehirlerarası otobüs terminalinin inşa edilmesinin ardından, geçtiğimiz günlerde yıkım çalışmalarına başlanan eski otobüs terminalindeki çalışmalar devam ediyor. Gerçekleştirilen ihalenin ardından 12 bin metrekare alan içerisinde başlayan ve yoğun bir şekilde devam eden 45 gün sürmesi planlanan yıkım işlemleri ise dron ile havadan görüntülendi.

Yıkım çalışmalarının son sürat devam ettiğini aktaran inşaat yıkım firması yetkilisi Murat Arıç, ’’1980 yılında faaliyete geçen Elazığ otogarı, ekonomik ömrünü doldurduğundan dolayı yeni otogar birkaç ay önce faaliyete geçti. Yeni otogarımız çok daha güzel ve kaliteli oldu. Mevcut otogar ise yıkılıp yerinden kaldırılmasının ardından burada yeni bir çevre düzenlenmesi planlanmakta. Bununla ilgili çalışmalarımız yaklaşık bir hafta önce başladı. Otogar ile ilgili en fazla 45 günlük bir çalışmamız daha olacak bu süreçten sonra eski otogar artık tümüyle hatıralara yenini alacak” dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şahinden Yerel Seçim sonrası Gaziantepe teşekkür mesajıÖnceki Haber

Şahinden Yerel Seçim sonrası Gaziantepe...

Osman Zolan Denizlililere veda ettiSonraki Haber

Osman Zolan Denizlililere veda etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar