
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan'da düzenlenen CHP Erzincan İl Kongresine katıldı.
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, Erzincan'da düzenlenen CHP Erzincan İl Kongresine katıldı.
Kongrede Zeynep Erdoğan Sarıca, CHP Erzincan İl Başkanlığı'na seçildi.
Sarıgül, kongre sonrası yaptığı açıklamada, Sarıca'yı tebrik ederek, Erzincan'ı Türkiye ve dünyanın en prestijli ili yapma yolunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Sarıgül'ün açıklamaları şu şekilde:
"Erzincan İl Kongremizi yaptık. Demokratik olgunluk içerisinde geçen kongre sonunda kazanan Zeynep Erdoğan Sarıca oldu.
Kendisini ve yönetimini tebrik ediyorum. Önceki başkanımız ve yönetimine de emeklerinden, gayretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.
Başkan Erdoğan'ın CHP Erzincan'ı daha ileriye taşıyacağına ve büyüteceğine inanıyor, başarılar diliyorum.
Can Erzincan'ı sadece Türkiye'nin değil, Dünya'nın da en prestijli ili yapana kadar çalışmalarımıza devam edecek, Erzincanlılara hakettiği yaşamı vereceğiz."

Yorum Yazın