160x600
06 Temmuz, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hayvanları otlatırken kaybolan 13 yaşındaki Emirhan toprağa verildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayvanları otlatırken kaybolan 13 yaşındaki Emirhan toprağa verildi
Abone ol
Emirhan Dolak

Ordu’nun Korgan ilçesinde hayvanları otlatmak için evden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen ve 5’inci günde cansız bedeni bulunan 13 yaşındaki çocuk son yolculuğuna uğurlandı.

Belalan Mahallesi Absut Yaylası mevkisinde 5 Eylül tarihinde meydana gelen olayda 13 yaşındaki Emirhan Dolak, sabah saatlerinde kendilerine ait küçükbaş hayvanları otlatmak için evden ayrılmış, çocuğun eve dönmemesi üzerine aile aramaya başlamış ve ihbarda bulunmuştu. Bölgede olay gününden itibaren başlatılan geniş çaplı arama kurtarma çalışmalarının ardından Emirhan Dolak’ın gölete düşebileceği ihtimali üzerine ekipler çalışmalara burada yoğunlaşmıştı. Emirhan’ın cansız bedeni, dün sabah saatlerinde gölette su yüzüne çıkmıştı. Durumu fark eden ailenin yetkililere haber vermesi üzerine Emirhan’ın cenazesi kıyıya çıkartılmıştı. Olayla ilgili yapılan incelemenin ardından çocuğun cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

Son yolculuğuna uğurlandı

Fatsa Anadolu Meslek Lisesi birinci sınıf öğrencisi Emirhan Dolak için Belalan Mahallesi’ndeki Yolağzı Camii’nde öğle namazı sonrası cenaze töreni düzenlendi. Baba Hasan ve anne Huriye Dolak’ın 3 çocuğundan birisi olan Emirhan, kılınan cenaze namazının ardından aynı mahalledeki aile kabristanlığına defnedildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatihte iki ailenin kavgasında yumruklar konuştu: 1 yaralıÖnceki Haber

Fatihte iki ailenin kavgasında yumruklar...

Gülümse Kafe Fevziyede yenileme çalışmaları sürüyorSonraki Haber

Gülümse Kafe Fevziyede yenileme çalışmal...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar