160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hayırsever, marketin veresiye defterini satın alıp borçları ödedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hayırsever, marketin veresiye defterini satın alıp borçları ödedi
Abone ol
KONYA’NIN KULU İLÇESİNDE GURBETÇİ BİR VATANDAŞ MARKETTE BULUNAN VERESİYE DEFTERİNİ SATIN ALARAK MAHALLEDEKİ BORCU OLAN HERKESİN TÜM BORCUNU SİLDİ.

Konya’nın Kulu ilçesinde gurbetçi bir vatandaş markette bulunan veresiye defterini satın alarak mahalledeki borcu olan herkesin tüm borcunu sildi.


Kulu ilçesi Celep Mahallesi nüfusuna kayıtlı yurt dışından yaşayan bir vatandaş Celep Mahallesi Muhtarı Güven Yaşar aracılığıyla mahallede bulunan marketteki veresiye defterini satın alarak borcu olan mahallelinin borçlarını sildi. Celep Mahalle Muhtarı Güven Yaşar, yurt dışında yaşamakta olan vatandaşın isimin açıklanmasını istemediğini belirterek, “Yurt dışında yaşayan hayırsever vatandaşımız, hayırlı mübarek ay içerisinde bana ulaştı. Markette bulunan alacak verecek defterini hesaplatıp borçları ödemek istedi. Bu istek sonrasında ben de mahalle marketine giderek olan borç alacağı defteri hesaplayıp çıkan miktarın tamamını ödeyeceğimi söyledim. Mahalle marketimizin sahibi de yüklü miktarda olan borcun ne kadar olduğunu bana söyledi. Ben de tüm borcu ödeyerek borç defterini satın aldım. Hayırsever vatandaşımızdan Allah razı olsun” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manavgat hükümet konağı, Haziran ayında hizmete açılacakÖnceki Haber

Manavgat hükümet konağı, Haziran ayında...

Ağrı Valisi Varol dan, eşine duygusal paylaşımlı teşekkürSonraki Haber

Ağrı Valisi Varol dan, eşine duygusal pa...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar