12 Ekim 2026, Pazartesi
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Havuza düşen 5 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Havuza düşen 5 yaşındaki çocuk yaşam mücadelesi veriyor
Abone ol
Sakarya’nın Sapanca Ilçesinde, Tatil Için Ailesiyle Birlikte Bungalova Gelen 5 Yaşındaki çocuk, Havuza Düşerek Boğulma Tehlikesi Geçirdi. Hastaneye Sevk Edilen çocuğun Hayati Tehlikesinin Bulunduğu öğrenildi.

Sakarya’nın Sapanca ilçesine ailesiyle birlikte tatile gelen 5 yaşındaki çocuk, havuza düşerek boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye sevk edilen çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Olay, akşam saatlerinde Sapanca’nın Uzunkum Mahallesi’nde bulunan bir bungalovda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 5 yaşındaki E.G. adlı kız, bir anlık dikkatsizlik neticesinde havuza düştü. Çocuğun havuza düştüğünü fark eden ailesi, küçük kızı havuzdan çıkardı. Olay yerinde ailesi tarafından müdahale edilen E.G., özel araçla Sapanca Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan müdahale ile tekrar hayata döndürülen küçük kız, ileri tetkik ve tedavisi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Küçük kızın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yangında alevlerin arasında kalan kaplumbağayı polis ekipleri kurtardı Önceki Haber

Yangında alevlerin arasında kalan kaplum...

8. Aladağ Şenliklerinde Ayna ve Mahmut Tuncer rüzgarı esti Sonraki Haber

8. Aladağ Şenliklerinde Ayna ve Mahmut T...

Yorum Yazın

aaaaa

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar