160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine gitti
Abone ol
BALIKESİR’İN HAVRAN BELEDİYE BAŞKANI EMİN ERSOY DEPREM BÖLGESİNE GİDEREK YARDIMLARIN BİZZAT DAĞITILMASINA YARDIMCI OLDU.

Balıkesir’in Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy deprem bölgesine giderek yardımların bizzat dağıtılmasına yardımcı oldu.


Belediye Başkanı Emin Ersoy, tüm yurdu yasa boğan deprem felaketinden sonra Havran halkının depremzedeler için yardım toplama merkezimize ulaştırdığı yardım malzemelerini bölgeye göndermekle kalmayıp depremden etkilenen Osmaniye, Kadirli, Hatay, Reyhanlı ve Kırıkhan’a gitti. Kurulan çadır kentleri Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte ziyaret etti. Depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan ilçeden bölgeye yapılan yardımların dağıtımına katıldı.


Başkan Ersoy “Bu büyük felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız. Bizler AFAD koordinasyonunda gece gündüz çalışıyoruz. İlimizin ve ilçemizin her türlü imkanını seferber ediyoruz. Havran halkı yaptıkları bağışlarla depremzedelerin yanında oluyor. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.”dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kerem Aktürkoğlu, hat-trick yaptığı maçtaki topu depremzedeler için bağışladıÖnceki Haber

Kerem Aktürkoğlu, hat-trick yaptığı maçt...

Avrupadan akın akın yardım tırları geliyor, polis-asker el ele tasnif yapıyorSonraki Haber

Avrupadan akın akın yardım tırları geliy...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar