160x600
05 Temmuz, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hava sıcaklıklarının düşmesi ile polar pijamalar raflardaki yerlerini aldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hava sıcaklıklarının düşmesi ile polar pijamalar raflardaki yerlerini aldı
Abone ol
KIŞ AYLARININ YAKLAŞMASI İLE ÜLKE GENELİNDE DÜŞEN HAVA SICAKLARI HEM KIYAFET TEZGÂHLARINDAKİ YAZLIKLARI BİR AN ÖNCE KALDIRTTI HEM DE POLAR PİJAMALARI ESKİŞEHİRLİLERİN VAZGEÇİLMEZİ YAPTI.

Kış aylarının yaklaşması ile ülke genelinde düşen hava sıcakları hem kıyafet tezgâhlarındaki yazlıkları kaldırttı, polar pijamaları Eskişehirlilerin vazgeçilmezi yaptı.


Eskişehir’de hava sıcaklıklarının düşmesi ile tezgâhlarda ve kıyafet reyonlarında sergilenen yazlık giysiler, yerini kışlık pamuklu ve yünlü kıyafetlere bıraktı. Gün içerisindeki hareketlilikten fark edilemeyen soğuyan hava şartları özellikle gece saatlerinde daha da hissedilmeye başlandı. Durumu karşı önlem almak isteyen vatandaşlar ise çareyi polarlarda aradı. Ortalama fiyatları 70 ile 100 lira arasında olan polar pijamalar, Eskişehirlilerin son zamanlarda vazgeçilmezi oldu.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ziraat Fakültesi ile Türk Traktör arasında iş birliği protokolüÖnceki Haber

Ziraat Fakültesi ile Türk Traktör arasın...

Spor Toto Süper Ligde 13. hafta heyecanıSonraki Haber

Spor Toto Süper Ligde 13. hafta heyecanı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar