160x600
30 Haziran, 2025, Pazartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatay’da Deprem Konutlarının Yapımı Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay’da Deprem Konutlarının Yapımı Sürüyor
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, her ay gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Yayladağı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, her ay gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Yayladağı ilçesinde incelemelerde bulundu.

Başkan Öntürk, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı süren deprem konutlarının inşaat çalışmalarını yerinde denetledi.

İncelemeleri sırasında yapılan örnek daireleri gezen Başkan Öntürk, konutların yapım aşamaları hakkında yetkililerden detaylı bilgiler aldı.

Öntürk, deprem konutlarına yerleşecek vatandaşlara yönelik müjdeler vererek, Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak konutların yol bağlantılarını yapacaklarını ve bölgeye otobüs hattı kuracaklarını ifade etti.

Başkan Öntürk, "Başta Cumhurbaşkanımız ve hükümetimizin destekleriyle yapılan yeni mahallenin ulaşım ve üst yapısına bizler de katkı sağlayarak Yayladağı'na hediye edeceğiz," dedi.

Ziyaretin sonunda yetkililere teşekkür eden Başkan Mehmet Öntürk, "Elinize sağlık, tüm arkadaşların emeğine sağlık," diyerek sözlerini "Allah, bir daha böyle bir afet göstermesin!" temennisiyle sonlandırdı.

Başkan Mehmet Öntürk’e ziyareti sırasında Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın da eşlik etti.

Örgü İpliği
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türk Telekoma iki farklı uluslararası programdan birincilik ödülüÖnceki Haber

Türk Telekoma iki farklı uluslararası pr...

Bülent Yenihayat: “Asla pes etmeyeceğiz”Sonraki Haber

Bülent Yenihayat: “Asla pes etmeyeceğiz”

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar