160x600
01 Temmuz, 2025, Salı
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatayda çadır kent kırmızı beyaza büründü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatayda çadır kent kırmızı beyaza büründü
Abone ol
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN ÇADIR KENTİ 23 NİSANDA KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNÜRKEN ÇOCUKLAR BAYRAMIN TADINI DOYASIYA ÇIKARDI.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çadır kenti 23 Nisan’da kırmızı beyaza bürünürken, çocuklar bayramın tadını doyasıya çıkardı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Hatay Defne çadır kentteki çocuklara coşkulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı yaşattı. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu özel ve milli gün, sabah erken saatlerde çocuklardan oluşan 23 Nisan kortejiyle başladı. En güzel kıyafetlerini giyen çocuklar, ellerinde Türk bayrakları ve çiçeklerle yürüyerek, bu anlamlı günü kendilerine armağan eden Atatürk’e minnetlerini sundu. Büyük sevinç yaşayan çocuklar bayramın tadını çıkardı. Hatay protokolü de bu anlamlı günde çocukların yanında yer aldı. Türk bayraklarının her yeri sardığı, milli marşların yankılandığı çadır kentte çocuklar ve aileleri çifte bayram yaşadı. Çadır kentte sessizliğin yerini cıvıl cıvıl çocuk sesleri alırken, Defne’yi neşe ve gurur sardı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
23 Nisan Balıkesirde kutlandı.Önceki Haber

23 Nisan Balıkesirde kutlandı.

Foçada bayram hareketliliği yaşanıyorSonraki Haber

Foçada bayram hareketliliği yaşanıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar