160x600
29 Haziran, 2025, Pazar
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatayda 25 gün sonra bir köpek enkaz altından sağ kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatayda 25 gün sonra bir köpek enkaz altından sağ kurtarıldı
Abone ol
HATAY’IN ANTAKYA İLÇESİNDE DEPREMİN 25. GÜNÜNDE ENKAZ ÇALIŞMALARINDA SES ALAN ERZURUM AFAD EKİBİ, BİR KÖPEĞİ SAĞ ÇIKARDI.

Hatay’ın Antakya ilçesinde depremin 25. gününde enkaz çalışmalarında ses alan Erzurum AFAD ekibi, bir köpeği sağ çıkardı.


Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için deprem bölgesine giden Erzurum AFAD ekipleri, Hatay’da çalışmalarına devam ediyor. Hatay’ın Antakya ilçesinde yıkılan bir binanın enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarından bir sevindirici haber daha geldi. Depremin 25. gününde Erzurum AFAD ekipleri, bir köpeği enkaz altından sağ çıkardı. Enkaz altından çıkan köpeği Erzurum AFAD ekipleri koruma altına aldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdurlu lise öğrencileri depremzede çocuklar için yüz boyama etkinliği düzenlediÖnceki Haber

Burdurlu lise öğrencileri depremzede çoc...

ING Kadınlar Basketbol: Galatasaray: 92 - OGM Ormanspor: 84Sonraki Haber

ING Kadınlar Basketbol: Galatasaray: 92...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar