29 Nisan, 2024, Pazartesi
DOLAR32.4735
EURO34.8631
ALTIN2431.9

Hatay BB Başkanı Savaş Hassa'da Vatandaşlarla Buluştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatay BB Başkanı Savaş Hassa'da Vatandaşlarla Buluştu
Abone ol
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa ilçesinde muhtarlar, çiftçiler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hassa ilçesinde muhtarlar, çiftçiler ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Aktepe, Arpalıuşağı, Söğüt, Dedemli, Çınarbaşı ve Buhara Mahallelerinde düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlarla buluşan Savaş, Hassa'ya yapılan yatırımları ve projeleri anlattı.

Hassa'da ilk olarak 39 mahallenin muhtarı ile Aktepe Mahallesinde bir araya gelen Savaş, muhtarlarla istişarelerde bulundu.

Muhtarların sorunlarını dinleyen Savaş, Hatay'ın kalkınmasında muhtarların önemli bir rol oynadığını söyledi.

Son dört yıldır Hatay'ın zor bir süreçten geçtiğini belirten Savaş, "Yangınlar, pandemi, deprem ve tekrar meydana gelen yangınlarla çok zor bir 4 yıl geçirdik.

On iki yıldır da sığınmacı problemleriyle uğraşıyoruz. Tüm bu olumsuzluklara rağmen hangi köy, hangi mahalle olursa olsun kime kaç oy verdiğine bakmaksızın tüm mahallelerimize tüm vatandaşlarımıza eşit ve adil hizmet ettik." dedi.

Yapılan bütün anketlerde açık ara önde olduğunu belirten Savaş, "Halkımıza hiçbir zaman şaşı bakmadık, hep güzel, hep severek baktık.

Biz hiçbir hemşerimizi ötekileştirmedik, ayrım yapmadan hizmet etmeye gayret gösterdik. Halkımıza hiçbir zaman siyasi yaklaşmadık.

Görüyoruz ki bizim bu sevgimize samimiyetimize halkımız da aynı samimiyet ve sevgiyle karşılık vererek bize güveniyor." diye konuştu.

Çiftçilik ve hayvancılıkla yaşamını sürdüren köylülerimize yönelik hayata geçirdikleri Kırsal Kalkınma Projesi ile köylünün ve çiftçinin yüzünü güldürdüklerine vurgu yapan Başkan Savaş,

"Proje kapsamında ücretsiz fide ve tohum desteği, toprak analizi ve hiçbir kâr amacı gütmeden organomineral gübre desteğinde bulunduk.

Ayrıca hayvancılıkla uğraşan vatandaşlara yönelik de büyükbaş hayvanların tırnak bakımını ücretsiz gerçekleştirdik." dedi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş Aktepe, Arpalıuşağı, Dedemli, Gülpınar mahalleleri ile Hassa'yı birbirine bağlayan yolun yapım çalışmalarını da yerinde inceledi.

4 mahalleyi birbirine ve Hassa'ya bağlayan 8 bin 500 metrelik yolun yapım çalışmalarına başladıklarını ve kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Başkan Savaş,

bu yolun çok uzun yıllardır yapılmadığını ve bu bölgede yaşayan vatandaşların çok uzun yıllar boyunca mağdur edildiğini söyledi.

Ziyaretleri kapsamında Akbez Esnaf ve Sanatkârlar Odası'nda Mehmet Çirkin ve oda üyelerinin konuğu olan Savaş, esnafın sorunları ve çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Hassa'daki ziyaretleri sırasında Başkan Savaş'a "Tam Yol İleri" sloganlarıyla destek veren vatandaşlar, Başkan Savaş'tan memnuniyetlerini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı; “Büyük konuştukları yerlerden imtihandalar”Önceki Haber

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı;...

İzmirde trafikteki laf dalaşı silahlı kavgaya döndü: 2 yaralıSonraki Haber

İzmirde trafikteki laf dalaşı silahlı ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar