Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hassa ilçesindeki 25 kırsal mahalleye ilk kez toplu ulaşım hizmeti başlattı. Yeni uygulama ile mahallelerden ilçe merkezine düzenli ve güvenli ulaşım sağlanıyor.
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), Hassa ilçesine bağlı 25 kırsal mahalleyi ilk kez toplu ulaşım hizmetiyle buluşturdu.
Yeni uygulama sayesinde mahallelerden ilçe merkezine düzenli ulaşım sağlanırken, uzun süredir yaşanan ulaşım sorunu da çözüme kavuştu.
HBB tarafından hayata geçirilen toplu ulaşım hizmetiyle birlikte, özellikle dağlık ve kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların ilçe merkezine erişimi kolaylaştırıldı.
Belediye yetkilileri, yeni uygulamanın bölgedeki ulaşım sorunlarını önemli ölçüde azaltacağını ve hizmetlerin daha erişilebilir hale geleceğini ifade etti.
Vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanan hizmete ilişkin Bintaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Çalışır, Haydarlar Mahallesi Muhtarı Mustafa Dağlar ve Mazmanlı Mahallesi Muhtarı Mustafa Vaner ortak açıklama yaptı.
Muhtarlar, kırsal bölgelerde ulaşımın uzun yıllardır ciddi bir sorun olduğunu belirterek, yeni toplu ulaşım hizmetinin önemli bir eksikliği giderdiğini ifade etti.
Muhtarlar ayrıca, HBB Başkanı Mehmet Öntürk ve ekibine teşekkür ederek, uygulamanın mahalle sakinlerinin yaşamını kolaylaştırdığını dile getirdi.
Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise vatandaşların güvenli, konforlu ve erişilebilir ulaşım hizmetlerinden faydalanması için çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
Yorum Yazın