160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatalı sollama feci kazayla sonlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatalı sollama feci kazayla sonlandı
Abone ol
BARTIN’DA İKİ OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI. FECİ KAZADA 1’İ ÇOCUK 8 KİŞİ YARALANDI.

Bartın’da hatalı sollama nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.


Kaza Bartın-İnkumu karayolunun Gürgenpınarı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Bartın istikametine seyir halinde olan D.K. idaresindeki (22) 74 AY 997 plakalı otomobil ile İnkumu yönüne seyir halinde olan A.K. (33) idaresindeki 06 Y 0521 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı.


Görgü tanığı vatandaşların iddiasına göre hatalı sollama nedeniyle meydana gelen kazada otomobil şoförleriyle birlikte araçlarda yolcu olarak bulunan D.K (55), M.Y ( 30), E.Ç ( 25), F.Y. (25), S.Ç. (23) ve A.Y (3) yaralandı.


Kaza sonrası ihbar üzerine bölgeye; 112, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralıların araçlardan çıkarılmasının ardından 112 ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldı. Daha sonra yaralılar ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepeden CHP Lideri Kılıçdaroğluna “Hodri meydan, çıkın karşımıza”Önceki Haber

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepede...

Karısını ve yanındaki erkeği sokak ortasında vurduSonraki Haber

Karısını ve yanındaki erkeği sokak ortas...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar