160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hatalı dönüş faciayla sonuçlandı: Baba ve oğlunu ölüm ayırdı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hatalı dönüş faciayla sonuçlandı: Baba ve oğlunu ölüm ayırdı
Abone ol
TEKİRDAĞ'IN ERGENE İLÇESİNDE U DÖNÜŞÜ YASAĞI OLAN YOL AYRIMINDA DÖNÜŞ YAPTIĞI İDDİA EDİLEN OTOMOBİL İLE PANELVAN ÇARPIŞTI.

Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde U dönüşü yasağı olan yol ayrımında dönüş yaptığı iddia edilen otomobil ile panelvan çarpıştı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü yaralanırken, 17 yaşındaki oğlu hayatını kaybetti.


Kaza, Çorlu-Çerkezköy yolu üzeri Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi mevkiindeki kavşakta meydana geldi. İddiaya göre, Çorlu istikametine seyreden H.K. idaresindeki otomobil, U dönüşü yasağı olan yol ayrımından Çerkezköy istikametine dönüş yaptığı sırada Çorlu istikametine seyreden Ö. S. yönetimindeki panelvan kamyonetle çarpıştı.


Kazada otomobil sürücüsü H.K. ve yanında bulunan oğlu Salih Karakuş (17) yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan Salih Karakuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



“Yapabileceğim bir şey yoktu”


Kazayla ilgili konuşan panelvan kamyonet sürücüsü Özcan Suçin, “Otomobil, Çorlu istikametine giderken Çerkezköy istikametine U dönüşü yaptı. Ben de yeşil ışıkta geçtim, birden önüme çıktı ve yapabileceğim bir şey yoktu” dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kazada yaralanan avukatın dava tutanakları polise emanetÖnceki Haber

Kazada yaralanan avukatın dava tutanakla...

Mahmut Şahin: Kurumlar vatandaşa bilgilendirme yapmaktan kaçıyorlar”Sonraki Haber

Mahmut Şahin: Kurumlar vatandaşa bilgile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar