160x600
22 November, 2025, Saturday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hastane yemekhanesinde yangın: 8 kişi dumandan etkilendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hastane yemekhanesinde yangın: 8 kişi dumandan etkilendi
Abone ol
KIRIKKALE'DE TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ'NDE YEMEKHANENİN MUTFAK BÖLÜMÜNDE ÇIKAN YANGINDA, ARALARINDA GÜVENLİK GÖREVLİSİ VE YEMEKHANE PERSONELİNİN OLDUĞU 8 KİŞİ DUMANDAN ETKİLENDİ.

Kırıkkale’de Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yemekhanenin mutfak bölümünde çıkan yangında, aralarında güvenlik görevlisi ve yemekhane personelinin olduğu 8 kişi dumandan etkilendi.


Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nin 3’üncü katında bulunan yemekhanenin mutfak bölümünde yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi yapan güvenlik görevlisi Y.G., E.S., M.F.K. H.Ş. ile yemek hane personeli S.Ş. Y.K. ve K.D. dumandan etkilendi. K.A.’nın ise iki kolunda ve alnında birinci derece yanıklar oluştu. 4 güvenlik görevlisi ve 4 yemekhane personeli hastanede tedavi altına alındı. Yangın, Yahşihan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerince kısa sürede kontrol altına alındı.


Yangına ilişkin inceleme başlatıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otomobil alev topuna dönmeden söndürüldü Önceki Haber

Otomobil alev topuna dönmeden söndürüldü

Helezonun altında kalan işçi yaralandı Sonraki Haber

Helezonun altında kalan işçi yaralandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar