160x600
03 Temmuz, 2025, Perşembe
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hastane otoparkında drift yapan 19 yaşındaki sürücüye 37 bin 594 lira ceza

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hastane otoparkında drift yapan 19 yaşındaki sürücüye 37 bin 594 lira ceza
Abone ol
Konya'da Hastane Otoparkında Drift Yapan Ve Daha öncesinde De Ehliyetin Iptal Edildiği Tespit Edilen şahsa 37 Bin 594 Lira Para Cezası Uygulandı

Konya’da hastane otoparkında drift yapan ve daha öncesinde de ehliyeti iptal edildiği tespit edilen 19 yaşındaki sürücüye 37 bin 594 lira para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, “Huzurlu ve Güvenli Trafik” ilkesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Polis ekipleri, bir hastanenin otoparkında drift yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Yapılan araştırmalar sonucunda hastane otoparkında drift atan sürücüyü tespit ederek yakaladı. İsminin E.H.A. (19) olduğu belirlenen sürücünün daha önceden ehliyetinin iptal edildiği belirlendi. Sürücü E.H.A.’ya "drift yapmak", "sürücü belgesi iptal edildiği halde araç kullanmak", "saygısızca araç kullanmak" ve "sigortasız araç kullanmak" suçlarından toplamda 37 bin 594 TL para cezası uygulandı. Ayrıca sürücü E.H.A., "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak" suçundan Polis Merkez Amirliğine sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, trafik denetimlerinin aralıksız devam edeceği ve vatandaşların huzur ortamını bozan magandalara göz açtırılmayacağı ifade edildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
ABDde üniversitedeki silahlı saldırıda öğretim görevlisi öldüÖnceki Haber

ABDde üniversitedeki silahlı saldırıda ö...

Pedallar, Aydının Kurtuluşu için çevrilecekSonraki Haber

Pedallar, Aydının Kurtuluşu için çevrile...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar