160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Harkov Belediyesi: 998i sivil yaşam alanı olan bina bombalandı”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harkov Belediyesi: 998i sivil yaşam alanı olan bina bombalandı”
Abone ol
UKRAYNA’NIN HARKOV KENTİNDE RUS BOMBARDIMANLARINA DAİR AÇIKLAMA YAPAN BELEDİYE, SİVİLLERİN YAŞADIĞI 998 BİNANIN VURULDUĞU BİLDİRDİ.

Ukrayna’nın Harkov kentinde Rus bombardımanlarına dair açıklama yapan belediye, sivillerin yaşadığı 998 binanın vurulduğu bildirdi.


Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 28 gündür devam ederken, birçok kentte yıkım giderek artıyor. Rus bombardımanlarının hedefindeki Harkov kentindeki yıkıma ilişkin belediye tarafından açıklama yapıldı. Açıklamada, "998’i sivil yaşam alanı olan bina dahil toplam bin 143 nokta bombalandı. Harkov’u ordu, yerel kuvvetler ve halk savunuyor. Gönüllüler imkanlar dahilinde zarar gören binaları onarıyor. Harkov’un direnmesi ve kazanması için beraber mümkün olan her şeyi yapıyoruz" denildi.


Öte yandan belediye tarafından daha önce yapılan bir açıklamada, Rus saldırılarının başlamasından bu yana Harkov’da yaklaşık 15 bin kişinin metro istasyonlarında yaşadığı belirtilmişti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dolandırıcılık şebekesine operasyon: 5 kişi tutuklandıÖnceki Haber

Dolandırıcılık şebekesine operasyon: 5 k...

Aşık Veysel vefatının 49. yılında Esenyurtta anıldıSonraki Haber

Aşık Veysel vefatının 49. yılında Esenyu...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar