160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Hamsu Köprüsünde toprak kayması: Güvenlik önlemi alındı, trafik kapatıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hamsu Köprüsünde toprak kayması: Güvenlik önlemi alındı, trafik kapatıldı
Abone ol
Bilecik’te Bulunan Hamsu Köprüsü’nün Ayaklarında Toprak Kayması Meydana Gelmesi Sebebiyle çökme Tehlikesi Oluştu.

Bilecik’te bulunan Hamsu Köprüsü’nün ayaklarında meydana gelen toprak kayması sebebiyle çökme tehlikesi oluştu. Çevrede güvenlik önlemleri alınırken, yol trafiğe kapatıldı.

Kent merkezi ile sanayiyi birbirine bağlayan ve depreme dayanıklı olmadığı için yıkılan Hamsu Köprüsü’nün yeniden yapımına başlanmıştı. İlgili kurumların konuyla ilgili çalışmaları sürerken, bugün köprünün ayağında toprak kayması gerçekleşti. Yaşanan olay sebebiyle köprüde çökme tehlikesi oluştuğu öğrenildi.

Bölgede güvenlik önlemleri alındı

İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Muhtemel bir kaza yaşanmaması amacıyla çevrede güvenlik önlemleri alındı. Çalışmalar sebebiyle bir süredir tek şeritten akan trafiğin tamamen kapatıldığı belirtildi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu, Birleşik Krallık Savunma Tedarikinden Sorumlu Bakanı Pollard ile bir araya geldi Önceki Haber

Bakan Yardımcısı Kavaklıoğlu, Birleşik K...

Sivasspor, 3 genç oyuncuyu profesyonel yaptı Sonraki Haber

Sivasspor, 3 genç oyuncuyu profesyonel y...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar