160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hakkaride fırın denetimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkaride fırın denetimi
Abone ol
Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Fırın Işitmelerinde Ekmek Gramaj Ve Hijyen Denetimi Gerçekleştirdi.

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın işitmelerinde ekmek gramajı ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki zabıtalar, kentin birçok noktasında bulunan fırınları büyük bir titizlikle denetledi. İşçilerin kılık kıyafet, el ve tırnaklarına bakan zabıta ekipleri, kentte denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerini sürdüren ekipler, kurallara ve yönetmeliklere uygun bir şekilde üretim yapan iş yeri sahiplerine ve çalışanlarına teşekkür ederek standartlara uymayan işletmelere de uyarılarda bulundu.

Vatandaşların sağlığını korumak amacıyla rutin denetimler yaptığını belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, “Belediye olarak halkımızın sağlığını önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın güvenilir ve sağlıklı ürünler tüketebilmesi için denetimlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bundan sonraki süreçte de vatandaşlarımızın sağlığını ilgilendiren tüm konularda denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir” dediler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmirde vurgun çetesi çökertildiÖnceki Haber

İzmirde vurgun çetesi çökertildi

Fadıloğlu: “Tüm başarılarda büyük bir emek ve çaba var”Sonraki Haber

Fadıloğlu: “Tüm başarılarda büyük bir em...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar