160x600
02 Temmuz, 2025, Çarşamba
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hakkaride el sanatları ve resim sergisi düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkaride el sanatları ve resim sergisi düzenlendi
Abone ol
Hakkari'de 15 Temmuz şehitlerini Anma, Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Nedeniyle El Sanatları Ve Resim Sergisi Düzenlendi.

Hakkari’de 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri nedeniyle el sanatları ve resim sergisi düzenlendi.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan belediye binası önünde Gençlik Merkezi Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren gönüllü gençleri tarafından düzenlenen sergiye vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Hakkari kültürünün yansıtıldığı sergide vatandaşlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Bazı kadınlar ise yayık sallamanın sevincini yaşadılar.

Hakkari Gençlik Merkezi Hizmetleri Müdürü Fahri Güldal, Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi gönüllüleri tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliği düzenlendiğini belirterek, "Bünyemizde faaliyet gösteren gençlik merkezi sosyal, sportif ve kültürel anlamda birçok etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır. Sanat ve spor kulübümüz el sanatları ürünleri ve fotoğraf sergisi düzenledi. Fotoğraf kulübümüzden Metin Akmaz’ın hazırladığı bu sanat çalışmaları 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri bünyesinde bir araya getirmeye çalıştık" dedi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
15 yıl cezası bulunan firariyi bekçiler yakaladıÖnceki Haber

15 yıl cezası bulunan firariyi bekçiler...

Avukatın feci sonu: Yanlış planlanan pencere ölümüne sebep olduSonraki Haber

Avukatın feci sonu: Yanlış planlanan pen...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar