160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Hakkaride 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hakkaride 19 Eylül Gaziler Günü kutlandı
Abone ol
HAKKARİ’DE '19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ' MÜNASEBETİYLE BİR PROGRAM DÜZENLENDİ.

Hakkari’de ’19 Eylül Gaziler Günü’ münasebetiyle bir program düzenlendi.


Valilik önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Garnizon Komutanı Yüksekova 3’üncü Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Yüksekova 3. Piyade ve Tümen Komutanı Tümgeneral Mustafa Koşan ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Hakkâri İl Temsilcisi İbrahim Adıyaman tarafından Atatürk büstüne çelenk sunuldu. Binbaşı Adem Aydın’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından program sona erdi. Vali Akbıyık ve beraberindekiler gazi ve aileleri ile yakında ilgilenerek gaziler günün gününü kutladılar.


Programa, Vali yardımcıları Tevfik Kumbasar, Talha Battal, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Pakiş, Belediye Başkan Yardımcıları Hamit Zibek, Abdulmecit Tarhan, şehit aileleri, gazi ve gazi aileleri, siyasi parti temsilcileri ve bazı kurum amirleri katıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Türkiye Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı, İstanbul Milletvekili Şamil Ayrımdan Iğdır Azerbaycan Evine ziyaretÖnceki Haber

Türkiye Azerbaycan Dostluk Grubu Başkanı...

Kozanda bozulan yollar onarılıyorSonraki Haber

Kozanda bozulan yollar onarılıyor

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar