160x600
26 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gürsuya yeni yürüyüş parkuru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gürsuya yeni yürüyüş parkuru
Abone ol
Gürsu Belediyesi Ilçeye Yeni Bir Yürüyüş Parkuru Daha Kazandırdı. Yeni Parkuru Gürsu Belediye Başkanı Mustafa ışık, Sabah Yürüyüşünde Tanıttı.

Gürsu Belediyesi ilçeye yeni bir yürüyüş parkuru daha kazandırdı. Yeni parkuru Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, sabah yürüyüşünde tanıttı.

Gürsu’ya yeni bir yürüyüş parkuru daha kazandıran Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, çalışma arkadaşları ile yeni yürüyüş parkurunda sabah sporunu yaptı. Gürsu Belediyesi Mehmet Müezzinoğlu Caddesi üzerinde, Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi yolu üzerindeki alanda yürüyüş parkuru yaptı. İlçe halkının hem bisiklet hem de yürüyüş yapabileceği parkur toplamda 2 kilometreden oluşuyor. Sabah sporunu yaparken parkuru da anlatan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “ Bu parkur Gürsulu vatandaşlarımızın sabah sporlarını, akşam yürüyüşlerini yapmak için çok ideal bir rota oldu. Bizler haftanın üç günü burada yürüyüş yapıyoruz. Tüm hemşehrilerimizi önce spora, sonra da yürüyüş parkurumuza davet ediyoruz” dedi.

Gürsu’nun muhteşem doğasının eşlik ettiği yürüyüş boyunca, vatandaşlar Gürsu’nun temiz havasını içlerine çekip rahatça yürüyüşlerini yapabilecekler.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Siirtte kırmızı mercimekte hasat sürüyor Önceki Haber

Siirtte kırmızı mercimekte hasat sürüyor

Yoldan çıkan halk otobüsünün tramvay yoluna girmesi kamerada Sonraki Haber

Yoldan çıkan halk otobüsünün tramvay yol...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar