160x600
27 Haziran, 2025, Cuma
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Günlerdir kayıptı, eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günlerdir kayıptı, eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı
Abone ol
TUZLA’DA 26 NİSAN TARİHİNDEN BERİ KAYIP OLAN ŞAHSIN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI. ŞAHSIN ESKİ KAYINPEDERİ TARAFINDAN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI. ADLİYEYE SEVK EDİLEN KAYINPEDER, "CİNAYETİ KIZIMIN NAMUSU İÇİN İŞLEDİM" DEDİ.

Tuzla’da 26 Nisan tarihinden beri kayıp olan şahsın cansız bedenine ulaşıldı. Şahsın eski kayınpederi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen kayınpeder, "Cinayeti kızımın namusu için işledim" dedi.


Tuzla’da 26 Nisan tarihinden beri kayıp olarak aranan Uğur Kahraman’ın cansız bedenine ulaşıldı. Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan Hüseyin S., eski damadı Uğur Kahraman’ı öldürdüğünü itiraf etti. İtiraf sonrası ekipler, öldürülen Kahraman’ın cesedini bir asansör boşluğunda varilin içinde buldu. Hüseyin S.’nin kendi evine çağırdığı eski damadı ile tartıştığı ve tabancasını çıkartarak alnından vurduğu öğrenildi. Olayın ardından kayınpeder, cesedi boş bir varilin içine koyarak kendi evinin bahçesine sakladı. Kayınpeder Hüseyin S., daha sonra varili kendi ailesinin evine götürerek apartmanda bulunan asansör boşluğuna koydu. İddiaya göre varil ağır olduğundan Hüseyin S., kapısının önünden geçen bir hurdacıdan para karşılığında yardım istedi. Bilgisi olmadan yardım eden hurdacıyla birlikte şahıs varili taşıdı.



“Cinayeti kızımın namusunu korumak için işledim”


Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekiplerince gözaltına alınan Hüseyin S., emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi. Kayınpederin verdiği ifadede kızının namusu için cinayeti işlediğini söylediği ileri sürüldü. Zanlı gazetecilerin "Neden öldürdünüz?" sorusuna, “Kızımı öldüren, uyuşturucu ve fuhuşa sürükleyen kişiydi. Cinayeti kızımın namusu, torunlarımın namusu için işledim” cevabını verdi.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Malkarada 14 Mayıs Çiftçiler Günü kutlandıÖnceki Haber

Malkarada 14 Mayıs Çiftçiler Günü kutlan...

Camide ellerini ovuştura ovuştura ayakkabı seçip çalan yaşlı adam pes dedirttiSonraki Haber

Camide ellerini ovuştura ovuştura ayakka...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar