160x600
23 November, 2025, Sunday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Günde 5 ton çiğ süt işleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Günde 5 ton çiğ süt işleniyor
Abone ol
Palandöken Belediyesi’ne Ait Ve “üreten Kadınlar” Projesi Kapsamında 12 Kişinin Taşıdığı Süt Işleme Tesisinde Günde 5 Ton çiğ Süt Işleniyor.

Palandöken Belediyesi’ne ait ve “Üreten Kadınlar” projesi kapsamında 12 kişinin taşıdığı süt işleme tesisinde günde 5 ton çiğ süt işleniyor.

Vali Mustafa Çiftçi, “Üreten Kadınlar” projesi kapsamında, KUDAKA desteğiyle hizmete açılan ve günlük 5 ton çiğ sütün işlendiği Palandöken Belediyesine ait tesiste incelemelerde bulundu. 12 kişinin istihdam edildiği, tereyağı, civil peynir ve lor gibi süt ürünlerinin modern sistemlerle işlenerek üretildiği tesisteki ziyarete; Vali Yardımcısı Lokman Düzgün, Palandöken Kaymakamı Uğur Tutkan, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, KUDAKA Genel Sekreteri Oktay Güven ile Tarım ve Orman İl Müdürü Alpaslan Kenger eşlik etti.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cağ kebap iftar sofralarının da vazgeçilmezi Önceki Haber

Cağ kebap iftar sofralarının da vazgeçil...

Iğdırda kaza: 1 yaralı Sonraki Haber

Iğdırda kaza: 1 yaralı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar