160x600
28 Haziran, 2025, Cumartesi
DOLAR38.7786
EURO43.8944
ALTIN4143.5
Yusuf Cinkara Otomotiv

Gümüşhanede çığ düşen köy yolu ulaşıma açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gümüşhanede çığ düşen köy yolu ulaşıma açıldı
Abone ol
Gümüşhane’nin Kürtün Ilçesinde Yoğun Kar Yağışlarının Ardından önceki Gün Gerçekleşen çığ Nedeniyle Kapanan Ekinciler-yaylalı Grup Köy Yolu özel Idare Ekiplerinin çalışmasının Ardından Yeniden Ulaşıma Açıldı.

Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinde yoğun kar yağışlarının ardından önceki gün gerçekleşen çığ nedeniyle kapanan Ekinciler-Yaylalı grup köy yolu Özel İdare ekiplerinin çalışmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Yaylalı ve Ekinciler köylerine ulaşımı sağlayan yolda büyük bir gürültüyle çığ geldi. O anda yoldan kimsenin geçmemesi nedeniyle bir facianın yaşanmadığı olayda dar bir vadide karşı yamaçtan gelen çığ, yola paralel olan dere yatağını doldurduktan sonra yola kadar çıktı. Dere yatağıyla yol arasındaki 10 metrelik mesafeyi doldurduktan sonra yolda da yaklaşık 10 metre yüksekliğinde örtü bırakan çığ kütlesi için İlçe Özel İdare ekipleri çalışma başlattı. Yaklaşık 30 metre boyunca yolu tamamen ulaşıma kapatan çığ kütleleri bir günlük çalışmanın ardından kaldırılarak yol yeniden ulaşıma açıldı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eski hükümlü hibe desteği ile kendi işletmesini açtıÖnceki Haber

Eski hükümlü hibe desteği ile kendi işle...

Niğdede eski hükümlülere yönelik Kendi İşini Kurma Projesi hayata geçtiSonraki Haber

Niğdede eski hükümlülere yönelik Kendi İ...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar