160x600
19 November, 2025, Wednesday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Güçlendirme yetersiz kalan Buldan İmam Hatip Ortaokulu yıkılacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güçlendirme yetersiz kalan Buldan İmam Hatip Ortaokulu yıkılacak
Abone ol
DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI BAŞARISIZ OLAN İMAM HATİP ORTAOKULU İÇİN YIKIM KARARI ALINDI.

Denizli’nin Buldan ilçesinde güçlendirme çalışmasının yeterli olmadığı kanaatine varılan İmam Hatip Ortaokulu için yıkım kararı alındı.



Buldan ilçesinde Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından bir süre önce Buldan Akın Lisesi ile Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulunun depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle güçlendirilmesi gerektiği kararı alınmıştı. Alınan karardan sonra her iki okul boşaltılarak ihaleyi alan firma tarafından güçlendirme çalışmalarına başlanılmıştı.



Buldan Güngör Cerit Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulunda başlanılan güçlendirme çalışmalarının önümüzdeki eğitim ve öğretim sezonunda tamamlanarak hizmete girmesi planlanırken, okulun güçlendirme çalışmalarına rağmen yetersiz geleceği gerekçe gösterilerek yıkım kararı alındı. Alınan karar uyarınca, okulun önümüzdeki günlerde yıkılması bekleniyor.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Depremzede çocukların yüzleri etkinliklerle güldü Önceki Haber

Depremzede çocukların yüzleri etkinlikle...

Kızılay bayramda depremzedelerin yanında Sonraki Haber

Kızılay bayramda depremzedelerin yanında

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar