160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Gruplarda Sivası temsil edecekler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gruplarda Sivası temsil edecekler
Abone ol
SİVAS’TA DÜZENLENEN “OKULLAR ARASI YILDIZLAR MASA TENİSİ İL BİRİNCİLİĞİ” SONA ERDİ. MÜSABAKALAR SONUNDA KIZLARDA SÜLEYMAN DEMİREL ORTAOKULU, ERKEKLERDE İSE CELAL BAYAR ORTAOKULU ŞAMPİYON OLDU.

Sivas’ta düzenlenen Okullar arası yıldızlar masa tenisi il birinciliği sona erdi. Müsabakalar sonunda kızlarda Süleyman Demirel Ortaokulu, erkeklerde ise Celal Bayar Ortaokulu şampiyon oldu.


Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği organizesinde Sivas’ta Okullar arası yıldızlar masa tenisi il birinciliği müsabakaları düzenlendi.


Mecnun Otyakmaz Spor Salonunda düzenlenen il birinciliğine 26 erkek ve 18 kız takım katılarak kıyasıya mücadele etti.


Zorlu müsabakalar sonunda erkeklerde Süleyman Demirel Ortaokulu şampiyon olurken, Danişment Ortaokulu ikinci, Şehit Üsteğmen Nizamettin Sungur Ortaokulu üçüncü ve Kadıburhanettin İ.H.O.O ise dördüncü oldu. Kızlarda ise Celal Bayar Ortaokulu şampiyon olurken, Ülkü İmamhatip Ortaokulu ikinci, Şehit Cüneyt Erkan Ortaokulu üçüncü ve Danişment Ortaokulu ise dördüncü oldu.


Kızlar ve erkeklerde şampiyon olan okullar, grup maçlarında Sivas’ı temsil etmeye de hak kazandı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sivasta düzenlenen okullar arası hentbolda kupalar sahiplerini buldu Önceki Haber

Sivasta düzenlenen okullar arası hentbol...

Amasyadaki dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama Sonraki Haber

Amasyadaki dolandırıcılık operasyonunda...

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar