160x600
21 November, 2025, Friday
DOLAR 42.2631
EURO 49.0719
ALTIN 5726.6

Grinko piyanonun tuşlarına Başakşehirliler için bastı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Grinko piyanonun tuşlarına Başakşehirliler için bastı
Abone ol
Başakşehir Belediyesi’nin Yaz Etkinlikleri çerçevesinde Dünyaca ünlü Piyanist Evgeny Grinko Müzikseverlerle Bir Araya Geldi

Başakşehir Belediyesi’nin yaz etkinlikleri çerçevesinde dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko müzikseverlerle bir araya geldi. Rus piyanist, Sular Vadisi’nde Başakşehirlilere resital sundu.

Başakşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği yaz etkinliklerine doludizgin devam ediyor. Dünyaca ünlü piyanist Evgeny Grinko, etkinlikler çerçevesinde Sular Vadisi’nde sevenleriyle bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu konserde Grinko, Başakşehirlilere müzik ziyafeti sundu.

Grinko’nun sevenleri tarafından milyonlarca kez dinlenen “Valse” adlı eseri bu sefer Başakşehir’den yükseldi. Grinko, sahne aldığı müzisyenlerle birlikte duygusal parçalar da çaldı. Birbirinden güzel eserler, Başakşehirli müzikseverlerden büyük beğeni topladı.

Örgü İpliği

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hataylı çilek üreticleri hasafa başladı Önceki Haber

Hataylı çilek üreticleri hasafa başladı

Vanda 2 organizatör tutuklandı Sonraki Haber

Vanda 2 organizatör tutuklandı

Haber Yorum Üstü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar